Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Quinoa
- 20 g Olivenöl
- 350 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Avocado, in Würfeln (2 cm)
- 120 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 150 g Radieschen, halbiert
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zitrone, unbehandelt, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 TL Agavendicksaft
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¾ TL Chiliflocken, getrocknet
- 3 g Knoblauchsalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 738 kJ / 177 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 647 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ingwer-Kurkuma-Immunbooster
15min
Roter Ziegen-Streich
25min
Vegane Aioli
120h
Vegane Paprika-Tomaten-Suppe mit Cashewcreme
2h 30min
Frucht-Punsch-Kugeln
30min
Erbsen-Minz-Aufstrich
15min
Linsennudeln mit Spinat-Feta-Sauce
45min
Mandelpizza mit Babyspinat
40 min
Curry-Mango-Sauce zum Grillen (vegan)
10min
Linsen-Curry-Aufstrich
40 min
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15min
Mediterraner Dip zum Grillen
15min