Kompatibilní verze
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de poivron rouge, en lamelles
- 1 oignon, coupé en quatre
- 40 g de pain, en morceaux
- 600 g de tomates, en morceaux
- 9 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 c. à soupe de vinaigre
- du sel
- du poivre moulu
- 1 échalote, émincée
- 10 brins de coriandre fraîche, ciselés
- 6 abricots secs dénoyautés, moelleux, en petits morceaux
- 1 c. à soupe bombée de câpres au vinaigre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1380 kJ / 332 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Gaspacho
2 godz. 25 min
Velouté d'épluchures d'asperges
45 Min
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15min
Gaspacho tomate-abricot
1 godz. 20 min
Granité de melon
3 Std. 15 Min
Soupe froide de courgette à la grecque
2sa 15 dk
Gaspacho melon, abricot et feta
30 Min
Houmous au yaourt à la grecque et herbes
10min
Soupe de melon au basilic
2sa 15 dk
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min