Yakisoba Rice Vermicelli

Yakisoba Rice Vermicelli

2.1 9 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 40min
4 portions

Suroviny

Yakisoba Sauce
  • gluten-free soy sauce
    40 g
    tamari
  • Worcestershire sauce (see tip)
    60 g
    balsamic vinegar
  • oyster sauce gluten free
    40 g
  • tomato ketchup
    60 g
  • brown sugar
    30 g
Vegetables and Vermicelli
  • water
    1600 g
  • green pepper cut in julienne
    80 g
  • red pepper cut in julienne
    80 g
  • carrot cut in julienne
    80 g
  • fresh bean sprouts
    100 g
  • raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
    120 g
  • spring onions sliced diagonally
    40 g
  • rice vermicelli
    300 g
  • raw cashew nuts
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 551 kcal / 2305.4 kJ
Protein 18.2 g
Tuk 13.7 g
Sacharidy 91.4 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sodík 1586.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...