Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Yakisoba Sauce
-
40
g gluten-free soy sauce
nebo tamari -
60
g Worcestershire sauce (see tip)
nebo balsamic vinegar - 40 g oyster sauce, gluten free
- 60 g tomato ketchup
- 30 g brown sugar
Vegetables and Vermicelli
- 1600 g water
- 80 g green pepper, cut in julienne
- 80 g red pepper, cut in julienne
- 80 g carrot, cut in julienne
- 100 g fresh bean sprouts
- 120 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 40 g spring onions, sliced diagonally
- 300 g rice vermicelli
- 100 g raw cashew nuts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2305.4 kJ / 551 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 91.4 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 1586.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken with Peppers and Rice
1h
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6h 10min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Grated Carrot Salad (TM5)
Žádné hodnocení
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15 min
Raspberry Turnovers
2h
Pasta alla Nerano
40 min
Tandoori Marinade
10min