Yakisoba Rice Vermicelli
TM6 TM5 TM31

Yakisoba Rice Vermicelli

2.1 (7 hodnocení)

Suroviny

Yakisoba Sauce

  • 40 g gluten-free soy sauce
    nebo tamari
  • 60 g Worcestershire sauce (see tip)
    nebo balsamic vinegar
  • 40 g oyster sauce, gluten free
  • 60 g tomato ketchup
  • 30 g brown sugar

Vegetables and Vermicelli

  • 1600 g water
  • 80 g green pepper, cut in julienne
  • 80 g red pepper, cut in julienne
  • 80 g carrot, cut in julienne
  • 100 g fresh bean sprouts
  • 120 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
  • 40 g spring onions, sliced diagonally
  • 300 g rice vermicelli
  • 100 g raw cashew nuts

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2305.4 kJ / 551 kcal
Protein
18.2 g
Sacharidy
91.4 g
Tuk
13.7 g
Nasycený tuk
2.4 g
Vláknina
4.1 g
Sodík
1586.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty