Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Yakisoba Sauce
-
40
g gluten-free soy sauce
nebo tamari -
60
g Worcestershire sauce (see tip)
nebo balsamic vinegar - 40 g oyster sauce, gluten free
- 60 g tomato ketchup
- 30 g brown sugar
Vegetables and Vermicelli
- 1600 g water
- 80 g green pepper, cut in julienne
- 80 g red pepper, cut in julienne
- 80 g carrot, cut in julienne
- 100 g fresh bean sprouts
- 120 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 40 g spring onions, sliced diagonally
- 300 g rice vermicelli
- 100 g raw cashew nuts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2305.4 kJ / 551 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 91.4 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 1586.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lamb Meatballs
45min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 godz.
Clam Boil
55 min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 godz. 15 min
Pasta with leek and ajvar
30 min
Lemongrass Beef Salad
30 min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min