Zařízení & příslušenství
Yakisoba Rice Vermicelli
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
Yakisoba Sauce
-
tamarigluten-free soy sauce40 g
-
balsamic vinegarWorcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1586.1 mg
Protein
18.2 g
Kalorie
2305.4 kJ /
551 kcal
Tuk
13.7 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sacharidy
91.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Free From
76 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Pasta alla Nerano
40min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Prawn Chow Mein
45min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Korean Ramen with Tofu
50min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min