
Zařízení & příslušenství
Yakisoba Rice Vermicelli
Příprava 15min
Celkový 40min
4 portions
Suroviny
Yakisoba Sauce
-
gluten-free soy sauce40 g
-
Worcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
551 kcal /
2305.4 kJ
Protein
18.2 g
Tuk
13.7 g
Sacharidy
91.4 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sodík
1586.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Free From
76 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko