Zařízení & příslušenství
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
Příprava 15min.
Celkový 11hod.
8 portions
Suroviny
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
-
whole milk600 g
-
double cream200 g
-
caster sugar130 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
pecan nut halves100 g
-
unsalted butter diced20 g
-
soft dark brown sugar40 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
96 mg
Protein
7 g
Kalorie
1827 kJ /
440 kcal
Tuk
31 g
Nasycený tuk
13 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2hod. 15min.
Marzipan
10min.
Sweet Potato Cake
6hod.
Welsh 'Rabbits'
20min.
Flourless Chocolate Coffin Cake
1hod. 5min.
Strawberry and Pear Terrine
9hod. 30min.
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1hod. 30min.
Pistachio Almond Twists
45min.
Maple, Pecan and Banana Bread
1hod. 30min.
Vegan Brownies
2hod. 40min.
Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
1hod. 20min.
Estonian Kringle (Estonia)
1hod. 40min.