Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Butter
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Koriander, gemahlen
- 300 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (2-3 cm)
- 350 g Paprika, gemischt, in Stücken (2-3 cm)
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 60 g Saure Sahne
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1080 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 343 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 min
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30 min
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 min
Curry-Kartoffel-Suppe
35 min
Vegetarisches Chili
3u. 30min
Schneller One-Pot-Tomaten-Reis
1h 5 min
Würzig-schneller Reiseintopf
35 min
One-Pot-Paprika-Pasta
1h 10 min
Kartoffel-Curry
30 min
Griechisches Kartoffelgulasch
45 min
Veganes Paprika-Gulasch
45 min