Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Butter
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Koriander, gemahlen
- 300 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (2-3 cm)
- 350 g Paprika, gemischt, in Stücken (2-3 cm)
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 60 g Saure Sahne
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1080 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 343 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Griechisches Kartoffelgulasch
45min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45min
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30 Min
Würzig-schneller Reiseintopf
35min
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35min
Kartoffel-Curry
30 Min
Veganes Paprika-Gulasch
45min
Low Meat Chili
45min
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Curry-Kartoffel-Suppe
35min