Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 150 g Möhren, in Stücken
- 150 g Kohlrabi, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 150 g Porreestange, in Ringen (5 mm)
- 800 g Wasser
- 50 g Buchweizen
- 200 g Blumenkohlröschen
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 693 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 650 mg
Alternativní recepty
Buchweizen-Gemüse-Topf
40 min
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45 min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 min
Hirsepilaw mit Hähnchen und Cherry-Tomaten
50 min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1h
Borschtsch vegetarisch
1 godz. 10 min
Graupen-Eintopf mit Klößchen
35 min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 godz. 10 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45 min
Mediterraner Graupensalat
50 min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 min