Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 100 g Milch
- 200 g Sahne
- ¼ TL Muskat
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 650 g Knollensellerie, in Stücken
- 500 g Wasser
- 650 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1212 kJ / 290 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 382 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbis-Süßkartoffel-Auflauf
1 Std. 40 Min
Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree
2h
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1h 30 min
Curry-Kartoffel-Suppe
35min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1 godz.
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30min
Nudelauflauf mit Blumenkohl und Scamorza
1 godz.
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 godz.
Spinat-Reibekuchen-Burger
35min
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50min
Champignonsauce
30min