
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
- 400 g Fenchel in Streifen (2-3 cm), Fenchelgrün zur Seite gelegt
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 Zwiebel halbiert, in Ringen (5 mm)
- 20 g Zucker
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 20 g Tomatenmark
- 100 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- ¼ TL Pfeffer
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Spritzer Crema di Balsamico
- 350 g Nudeln (z. B. Penne)
- 30 g Pinienkerne
- 1 Pck. Mini-Mozzarella-Kugeln (Abtropfgew. 125 g), abgetropft, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 551 kcal / 2324 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 76 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
One-Pot-Spargel-Pasta
40 Min
Linguine mit Kürbis-Sugo und Specktopping
40 Min
Überbackene Risoni mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40 Min
Winterpasta
30 Min
Mangold-Gnocchi-Salat
25 Min
Kartoffel-Porree-Stampf mit mediterranem Topping
45 Min
Kürbis-Thymian-Sauce zu Nudeln
30 Min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 Min
Fenchel-Tomatensugo mit Salami
25 Min
Auberginen-Linsen-Pasta
45 Min
Pilzragout mit Spätzle
30 Min