Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Eiweiß
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1001 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabattabrötchen
1h 50 min
Ciabattabrötchen
1h 40min
Bürli mit Roggen
12h
Landbrot Backhausart
1h 40min
Astra-Schrippen
2 Std. 50 Min
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14 Std.
Luftige Brötchen
2h
Dunkles Landbrot
3h
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14 Std.
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Allgäuer Seelen
1h 20 min