土豆榨菜肉丝

土豆榨菜肉丝

4.0 13 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 榨菜 切丝
    100 克
  • 猪里脊肉 切丝
    150 克
  • 生抽
    15 克
  • 料酒
    5 克
  • 淀粉 (约2克)
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • 土豆 去皮,切1厘米条状
    300 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1300 mg
Protein 10.1 g
Kalorie 731.5 kJ / 175 kcal
Tuk 8.2 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 1.7 g
Sacharidy 15.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...