Zařízení & příslušenství
土豆榨菜肉丝
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
榨菜 切丝100 克
-
猪里脊肉 切丝150 克
-
生抽15 克
-
料酒5 克
-
淀粉 (约2克)½ 茶匙
-
油20 克
-
土豆 去皮,切1厘米条状300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1300 mg
Protein
10.1 g
Kalorie
731.5 kJ /
175 kcal
Tuk
8.2 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
15.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
21天快手菜
21 recepty/-ů
Čína
Čína