Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de trigo bulgur
- 30 g de piñones
- 200 g de pepino, pelado, en trozos
- 150 g de pimiento rojo, en trozos
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- 50 g de zanahoria, pelada, en trozos
- 20 g de apio, en trozos
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 50 g de aceite de oliva
- 40 g de pasitas, cualquier tipo
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- 500 g de calabacita, en cubos (2 cm)
- 1 ramita romero, sólo las hojas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1902.6 kJ / 454.8 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 69.6 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 622.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 Std.
Bolitas de coliflor al horno
1h 30min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 Std.
Cassoulet vegetariano con legumbres
40 Min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 Min
Gnocchis de betabel
1 Std. 40 Min
Coliflores asados
45 Min
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1 Std.
Moussaka de lentejas
2 Std. 20 Min
Falafel de chícharo
30 Min
Ensalada fresca de quinoa
25 Min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55 Min