Zařízení & příslušenství
Zelný salát s křenem
Příprava 5min.
Celkový 10min.
2 porce
Suroviny
-
15 gramů křenu, čerstvého
-
75 gramů jablek bez jádřinců, napůl
-
150 gramů bílého zelí na kousky (3 cm)
-
½ polévkové lžíce cukru
-
1 polévkovou lžíci olivového oleje
-
1 polévkovou lžíci citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
596 mg
Protein
1.2 g
Kalorie
482.4 kJ /
115.3 kcal
Tuk
6.9 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Salát Boleslaw
10min.
Podzimní celerový salát
15min.
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min.
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min.
Ovar s křenem
2hod. 15min.
Řecký zelný salát
2hod. 15min.
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1hod. 15min.
Zelný salát s bylinkami
10min.
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min.
Jablkovo - mrkvový salát
10min.
Coleslaw
10min.
Salát 5 sekund
5min.