Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 320 di pasta corta a piacere
- 250 g di cimette di broccoli
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 4 filetti di acciuga sott'olio, ben scolati
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 g di farina tipo 00
- 250 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben scolato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 15016.1 kJ / 3588.9 kcal
- Protein
- 137 g
- Sacharidy
- 681.6 g
- Tuk
- 28.4 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 30 g
- Sodík
- 1041.5 mg
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45 Min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1j 20 menit
Sformato di pasta e chorizo
30 min
Insalata di pasta estiva con frutta e verdura
30 min
Lasagna di zucchine al pesto
50 menit
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 Min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min
Pasta alla ionica
30 min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Pasta al forno veloce
45 Min