Zařízení & příslušenství
Bramborové knedlíky
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
2 porce
Suroviny
Vaření brambor - den předem
-
800 gramů vody
-
350 gramů brambor typu C, na čtvrtky
Příprava knedlíků
-
1 vejce malé, velikosti "s"
-
1 žloutek z malého vejce velikosti "s"
-
75 gramů hladké mouky
-
50 gramů hrubé mouky
-
½ čajové lžičky soli
-
olej na vymazání Varoma mísy
-
500 gramů vody
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
617.4 mg
Protein
11.5 g
Kalorie
1603.3 kJ /
383.2 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
5.5 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
77.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Houskové knedlíky
50 Min
Bramborové knedlíky se špenátem
1 Std. 40 Min
Chlupaté knedlíky
1 Std. 5 Min
Houskové knedlíky
50 Min
Bramborová kaše
50 Min
Jablečný závin
1 Std. 20 Min
Ovocné knedlíky na páře
1 Std. 40 Min
Domácí nudle (zavářka)
30 Min
Vánočka
1 Std. 30 Min
Vdolečky s povidly
1 Std. 30 Min
Bramboráky
45 Min
Povidlové buchty
2 Std. 10 Min