
Zařízení & příslušenství
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
Příprava 20min
Celkový 1hod. 10min
6 porcí
Suroviny
Játrové knedlíčky
-
česneku15 gramů
-
cibule napůl30 gramů
-
kuřecích jater100 gramů
-
žloutek1
-
sušené majoránky1 čajová lžička
-
pepře, černého, mletého1 špetka
-
strouhanky120 gramů
-
soli1 čajová lžička
Polévka
-
kuřecích křídel450 gramů
-
mrkve na kousky2 kusy
-
petržele, kořenové1 kus
-
celeru, bulvy50 gramů
-
kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)1 kostka
-
soli1 čajová lžička
-
voda na dolití do 2 litrů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
291 kcal /
1219 kJ
Protein
19.7 g
Tuk
14.8 g
Sacharidy
15.6 g
Vláknina
2.2 g