Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Grünkern
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, getrocknet
- 20 g Olivenöl
- 200 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 1 ½ TL Salz
- 2 Msp. Paprika rosenscharf
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 40 g Tomatenmark
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 400 g passierte Tomaten
- 1 rote Paprika (ca. 200 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 255 g), abgetropft
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1335 kJ / 319 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 685 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Putengulaschsuppe
45 Min
Hackfleischtopf mit Porree und Auberginen
40 Min
Eintopf von Wintergemüsen
1 Std.
Tex-Mex-Nudeln
30 Min
Gemüse-Eintopf mit Feta
25 Min
Bunter Zwiebel-Topf
1 Std.
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1 Std. 20 Min
Bauerntopf zum Schlemmen
45 Min
Kartoffel-Paprika-Gulasch
45 Min
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25 Min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 Min
Griechische Bohnensuppe (Fasolada)
30 Min