Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Grünkern
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, getrocknet
- 20 g Olivenöl
- 200 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 1 ½ TL Salz
- 2 Msp. Paprika rosenscharf
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 40 g Tomatenmark
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 400 g passierte Tomaten
- 1 rote Paprika (ca. 200 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 255 g), abgetropft
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1335 kJ / 319 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 685 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30min
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25min
Bauerntopf zum Schlemmen
45min
Gnocchi all`Arrabiata
35min
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35min
Hähnchen-Kokos-Curry mit Reis
40min
Indischer Gemüsereis
1h
Low Meat Bolognese
1h
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Zoodle-Suppe
40min