Fermento para bolos sem glúten

Fermento para bolos sem glúten

5.0 3 rating
Příprava 5min.
Celkový 5min.
200 g

Suroviny

  • amido de milho
    50 g
    50 g farinha de araruta
  • bicarbonato de sódio
    50 g
  • cremor tártaro (ver dica)
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 200 g

Sodík 13734.5 mg
Protein 4.3 g
Kalorie 1838.9 kJ / 439.5 kcal
Tuk 1.9 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 99.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...