Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g de filet de bœuf, détaillé en lanières (1 x 1 x 4 cm)
- 2 pincée de poivre, fraichement moulu
- 1 c. à café de sel
- 300 g de filet de bœuf, détaillé en lanières (0.5 x 1 x 5 cm)
- 100 g d'oignon, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 250 g de champignons frais, en quartiers
- 30 g d'eau
- 10 g de maïzena
-
½
c. à café de bouillon de viande en pâte
nebo ½ cube de bouillon de viande (pour 0,5l) - 1 c. à café de moutarde de Dijon ou de moutarde anglaise
- 200 g de crème, tout type
- 50 g de cornichon, en lanières (volitelně)
- des feuilles de persil ciselées, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne à la bolognaise
2u. 30min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 min
Curry d'agneau aux pois chiches et chou frisé
16 Std. 50 Min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Spaghetti carbonara
40 min
Mayonnaise
5 Min
Sauce béchamel
15 Min
Cacciatore de poulet tout-en-un
2 Std. 45 Min
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50 min
Poivrons farcis au riz et à la sauce tomate
1 Std.
Riz à la tomate
30 min
Pain de viande
1 Std. 20 Min