
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g beetroot small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini cut into pieces (5 cm long)
Dressing
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g white vinegar
- 15 g lemon juice
- ½ tsp Dijon mustard
- 10 g maple syrup
- ½ tsp dried basil
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g burrata cheese
- fresh basil leaves only, torn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 394.5 kcal / 1650.4 kJ
- Protein
- 15.9 g
- Tuk
- 31.7 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 506.7 mg
Alternativní recepty
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30min
Retro prawn cocktail
20min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1hod. 15min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Braised Lamb Shanks
3hod. 35min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2hod. 20min
Jeera rice (Cumin rice - TM6)
45min
Gwinganna nut and seed bread
3hod. 25min
Lamb saag
1hod. 30min