Zařízení & příslušenství
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Příprava 15min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
beetroot small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm long)250 g
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
burrata cheese250 g
-
fresh basil leaves only, torn
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
506.7 mg
Protein
15.9 g
Kalorie
1650.4 kJ /
394.5 kcal
Tuk
31.7 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
12.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min.
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min.
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10min.
Sea Moss Gel
12hod. 10min.
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min.
Tuscan bean soup
40min.
No-cook jam
24hod. 15min.
Spiced lentil vegetable soup
1hod. 30min.
Espresso "baked" beans
35min.
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min.
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min.
Honey soy tofu with steamed rice
40min.