Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g beetroot, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm long)
Dressing
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g white vinegar
- 15 g lemon juice
- ½ tsp Dijon mustard
- 10 g maple syrup
- ½ tsp dried basil
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g burrata cheese
- fresh basil, leaves only, torn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1650.4 kJ / 394.5 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 31.7 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 506.7 mg
Alternativní recepty
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 Std. 20 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Plum paste
1 Std.
Indonesian white spice paste
35 Min
Piccalilli
720hod. 35min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 Std.
Indian spiced sweet potato soup
25 Min