Zařízení & příslušenství
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Příprava 15min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
beetroot small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm long)250 g
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
burrata cheese250 g
-
fresh basil leaves only, torn
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
506.7 mg
Protein
15.9 g
Kalorie
1650.4 kJ /
394.5 kcal
Tuk
31.7 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
12.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Coconut poached chicken salad
45min.
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2hod. 10min.
Soba noodles
1hod.
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min.
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min.
Gwinganna mountain top bars
1hod. 55min.
Bibimbap (beef rice bowl)
1hod. 25min.
Brioche hot cross buns
2hod. 30min.
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1hod. 20min.
Crispy Korean tofu
1hod. 20min.
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1hod. 15min.
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min.