Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)

Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 20min.
4 portions

Suroviny

  • beetroot small, peeled (see Tip)
    300 g
  • zucchini cut into pieces (5 cm long)
    250 g
Dressing
  • extra virgin olive oil
    70 g
  • white vinegar
    30 g
  • lemon juice
    15 g
  • Dijon mustard
    ½ tsp
  • maple syrup
    10 g
  • dried basil
    ½ tsp
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • burrata cheese
    250 g
  • fresh basil leaves only, torn

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 506.7 mg
Protein 15.9 g
Kalorie 1650.4 kJ / 394.5 kcal
Tuk 31.7 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 11 g
Sacharidy 12.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...