![Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter) Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e17187c5-8766-4f6c-b265-211f90f6e39b/Derivates/96d8f129-b657-441c-a521-2fc6a32934b3.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g beetroot, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm long)
Dressing
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g white vinegar
- 15 g lemon juice
- ½ tsp Dijon mustard
- 10 g maple syrup
- ½ tsp dried basil
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g burrata cheese
- fresh basil, leaves only, torn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1650.4 kJ / 394.5 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 12.6 g
- Tuk
- 31.7 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 506.7 mg
Alternativní recepty
Gluten free focaccia bread
1h
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 min
Hearty Seafood Chowder
1h
Beef stock paste
3 Std.
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 Std. 25 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Chicken laksa
30min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min
Biryani-style rice
1 godz. 5 min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min