Kompatibilní verze
Steamed white fish with tomato and Indian spices
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 tsp olive oil
- ¾ tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
- 80 g red onion
- 2 tsp salt
- 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
- 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 300 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 40 g coconut cream
- 4 hoki fillets, 3 cm thick (approx. 170 g each)
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- lemon, cut into pieces, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2147.8 kJ / 511.3 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 12.9 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 1355 mg
Alternativní recepty
Thai green chicken curry
30 min
Balti coconut fish curry
50min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Layered lamb curry
1 godz.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Pork vindaloo
2h 20min
Salmon kabsa
40min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min
Goan prawn curry
25min
Coconut fish curry
1h 10min