Steamed white fish with tomato and Indian spices
TM6 TM5 TM31

Steamed white fish with tomato and Indian spices

4.6 (81 hodnocení)

Suroviny

  • 2 tsp olive oil
  • ¾ tsp garlic paste (see Tips)
  • 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
  • 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
  • 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
  • 80 g red onion
  • 2 tsp salt
  • 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
  • 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
  • 300 g fresh tomatoes, cut into quarters
  • 40 g coconut cream
  • 4 hoki fillets, 3 cm thick (approx. 170 g each)
  • 250 g basmati rice
  • 1000 g water
  • lemon, cut into pieces, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2147.8 kJ / 511.3 kcal
Protein
39.3 g
Sacharidy
56 g
Tuk
12.9 g
Nasycený tuk
5.3 g
Vláknina
5.1 g
Sodík
1355 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty