Zařízení & příslušenství
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
peanut oil60 g
-
red curry paste (see Tips)110 g
-
brown sugar55 g
-
fish sauce55 g
-
tamarind paste (see Tips)40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water400 g
-
skinless, firm white fish fillets (approx. 200 g each), cut into pieces (approx. 8 cm x 10 cm)4
-
green beans cut into pieces (3 cm)200 g
-
fresh baby corn cut into pieces (2 cm)125 g
-
coconut cream270 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin strips, for garnishing
-
cooked rice (optional)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2955 mg
Protein
36.3 g
Kalorie
2412.5 kJ /
574.4 kcal
Tuk
34.2 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
15.7 g
Sacharidy
29.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Prawn and chicken laksa
40 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Steamed Chinese greens
30 Min
Curry laksa
45 Min
Miso salmon broth
40 Min
Chiang Mai noodles
25 Min
Thai green chicken curry
30 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Coconut turmeric fish curry
40 Min