Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
TM6 TM5

Steamed red curry fish (Matt Sinclair)

4.6 (146 hodnocení)

Suroviny

  • 60 g peanut oil
  • 110 g red curry paste (see Tips)
  • 55 g brown sugar
  • 55 g fish sauce
  • 40 g tamarind paste (see Tips)
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 400 g water
  • 4 skinless, firm white fish fillets (approx. 200 g each), cut into pieces (approx. 8 cm x 10 cm)
  • 200 g green beans, cut into pieces (3 cm)
  • 125 g fresh baby corn, cut into pieces (2 cm)
  • 270 g coconut cream
  • fresh coriander leaves, for garnishing
  • fresh kaffir lime leaves, cut into thin strips, for garnishing
  • cooked rice (optional)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2412.5 kJ / 574.4 kcal
Protein
36.3 g
Sacharidy
29.9 g
Tuk
34.2 g
Nasycený tuk
15.7 g
Vláknina
6 g
Sodík
2955 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty