Steamed red curry fish (Matt Sinclair)

Steamed red curry fish (Matt Sinclair)

4.5 167 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • peanut oil
    60 g
  • red curry paste (see Tips)
    110 g
  • brown sugar
    55 g
  • fish sauce
    55 g
  • tamarind paste (see Tips)
    40 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • water
    400 g
  • skinless, firm white fish fillets (approx. 200 g each), cut into pieces (approx. 8 cm x 10 cm)
    4
  • green beans cut into pieces (3 cm)
    200 g
  • fresh baby corn cut into pieces (2 cm)
    125 g
  • coconut cream
    270 g
  • fresh coriander leaves for garnishing
  • fresh kaffir lime leaves cut into thin strips, for garnishing
  • cooked rice (optional)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 2955 mg
Protein 36.3 g
Kalorie 2412.5 kJ / 574.4 kcal
Tuk 34.2 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 15.7 g
Sacharidy 29.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...