Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Foietaj
- 200 g unt nesărat, cuburi (1-2 cm), apoi înghețat pentru 20 minute
- 200 g făină, plus pentru presărat
- 90 g apă, rece
- ½ linguriță sare
Topping
- 100 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 500 g apă
- 250 g sparanghel subțire
- 190 g unt nesărat, cuburi
- 6 gălbenușuri, de la ouă mijlocii
-
4 ½
lingurițe zeamă de lămâie
nebo 4 ½ lingurițe oțet (cidru/vin alb) - ¼ linguriță sare
- 4 prize piper negru măcinat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 4421 kJ / 1057 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 87.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bruschette din multicereale cu sos de roșii crude
2sa 40 dk
Sos dulce cu chilli
Žádné hodnocení
Coroană din coaste de miel la cuptor
Žádné hodnocení
Salată de caracatiță sous-vide
8h
Vinete crocante cu cremă de gulii
1h
Ouă umplute
25min
Crêpes Suzette
35min
Pește în stil indian, cu sos de iaurt, cartofi și legume
1h
Legume rădăcinoase cu sos olandez cu hrean
Žádné hodnocení
Pate de ficat cu Riesling
3h
Tocăniță de iepure
1h
Tartă cu lămâie și bezea
2 Std. 30 Min