Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à café de basilic déshydraté
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 150 g d'olives vertes dénoyautées
- 60 g de tomates séchées à l'huile
- 30 g de filets d'anchois à l'huile
- 500 g de viande hachée mixte, porc et bœuf
- 80 g de vin rouge
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 50 g d'huile d'olive
- 3 - 4 poivrons rouges (250-300 g chacun)
- 1 c. à café de paprika doux
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 60 g de raisins secs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1936 kJ / 463 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 31.7 g
- Nasycený tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 659.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berkoukes
50min
Poulet à la sauce aux poivrons et coucous aux courgettes et à la feta
55min
Magmour (ragoût d’aubergines aux tomates et aux pois chiches)
55min
Sauce au poivre
25 min
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40min
Maakouda (galettes de pommes de terre)
1h 5min
Spaghetti de courgette à la carbonara
40min
Tajine de boulettes merlan-sardines, sauce tomate et couscous
1 Std. 15 Min
Salade de poulpe et de poivrons
2h
Carottes à la marocaine
40min
Sauce à pizza
35min
Tajine de calamar aux poivrons
45min