Cabillaud mariné aux herbes et son bouillon

4.2 12 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portions

Suroviny

  • 80 g d'échalotes coupées en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 80 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de paprika fumé, moulu
  • 1 brin de coriandre fraîche
  • 10 g de piment rouge
  • ½ branche de citronnelle fraîche
  • 4 brins de persil frais
  • 4 brins de menthe fraîche
  • 6 pincées de sel
  • 5 pincées de poivre 5 baies
  • 6 filets de cabillaud
  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 250 g de carottes en morceaux
  • 150 g de navet en morceaux
  • céleri en morceaux
  • 2 brins de coriandre
  • 2 de feuille de laurier déshydratée
  • 1 cube de bouillon de légumes (volitelně)
  • 1500 g d'eau

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 335 mg
Protein 42.8 g
Kalorie 1490.6 kJ / 356.3 kcal
Tuk 15.2 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sacharidy 11.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...