Poulpe "à Lagareiro"

4.8 9 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 portions

Suroviny

  • 1000 g de petites pommes de terre à chair ferme, avec leur peau et nettoyées
  • 100 g de gros sel
  • 100 g d'eau
  • 1 poulpe (environ 1000 g), coupé en gros morceaux
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 6 gousses d'ail
  • 20 g de coriandre fraîche
  • 100 g d'huile d'olive

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 6993.8 mg
Protein 37.8 g
Kalorie 2013.1 kJ / 481.1 kcal
Tuk 19.6 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 38.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...