Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan, en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre, en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
-
500
g de girolles fraîches, nettoyées et coupées
nebo 500 g de girolles surgelées, décongelées et coupées - 300 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule, émietté
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 160 g de vacherin Mont-d'Or
- 75 g de farine de blé
- 2 œufs, battus à la fourchette
- 250 g de chapelure
- 1 litre d'huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 3142 kJ / 751 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 65.3 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 269 mg
Alternativní recepty
Pâtes au pesto de cresson
25min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30min
Bisque de homard au paprika
1u. 20min
Steaks marinés au café, salade de crudités et vinaigrette aux fruits rouges
4h 30min
Os en chocolat
1u. 45min
Petit écolier salé aux olives
50min
Chaussons aux pommes
6u. 20min
Bûche salée au saumon
3h
Sorbet chocolat et corolle de crêpe
3u. 45min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3 Std. 35 Min
Palmiers au sucre
1h 10min
Churros maison et pâte à tartiner
1h 10min