Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan, en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre, en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
-
500
g de girolles fraîches, nettoyées et coupées
nebo 500 g de girolles surgelées, décongelées et coupées - 300 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule, émietté
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 160 g de vacherin Mont-d'Or
- 75 g de farine de blé
- 2 œufs, battus à la fourchette
- 250 g de chapelure
- 1 litre d'huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 3142 kJ / 751 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 65.3 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 269 mg
Alternativní recepty
Pâtes au pesto de cresson
25min
Lotte crémeuse au safran
3 Std. 35 Min
Perles de coco
3h 50min
Cannelés au comté et crème de saumon fumé
55 Min
Pizzadillas
45 Min
Carpaccio de melon, sauce agrumes-cacahuète
30min
Poulpe à la vanille
1h 20min
Crêpes soufflées japonaises
40min
Gaspacho petit pois-menthe façon cappuccino
24h 30 min
Sorbet chocolat et corolle de crêpe
3h 45min
Curry rouge de crevettes 🌶️🌶️🌶️
50 Min
Bouchées vapeur au porc, sauce au miel
1 godz. 10 min