Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 l Wasser
- 1 EL Salz
- 250 g Hörnli
-
10
g Kerbel, frisch, etwas zerzupft
nebo 10 g Petersilie - 30 g Tomaten, getrocknet, in Öl, abgetropft
- 100 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Olivenöl
- 150 g Zucchetti, halbiert, in feinen Streifen
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 25 g Weissweinessig
- 50 g Rucola grob gehackt oder zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1135 kJ / 272 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 265 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35min
Gemüsewähe
1 Std.
Lauch-Käsewähe
1 godz. 5 min
Ofenguck mit Zucchetti
1 Std. 10 Min
Hörnlisalat
30min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min
Gemüse-Kartoffel-Salat mit Poulet
1 Std. 15 Min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35min
Bohnensalat mit Kartoffeln und Gemüsevinaigrette
50min
Randensalat
10 Min
Kartoffelstock nature
55 min
Peperoni-Risotto
35min