Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla in quarti
- 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di finocchietto selvatico a pezzi
- 200 g di fave secche precedentemente ammollate
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 540.8 kJ / 129.3 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 504.4 mg
Alternativní recepty
Lenticchie in umido
1 godz. 30 min
Ceci in umido
1 godz. 30 min
Minestra di fave con cicoria
50min
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40 min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Tegamini fave e funghi
3 Std. 10 Min
Pancotto fave e zucca
6 godz. 30 min
Incapriata di fave e zucchine
6 godz.
Fave in umido
1 godz.
Vellutata fredda di fave e ricotta
55min
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min