Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g onions, quartered
- 30 g vegetable oil
- ½ tsp chilli powder
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp garam masala
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 130 g tomatoes, fresh, cut in pieces (1 cm)
- 450 g lamb shoulder, boneless, cut in pieces (2 cm)
- 150 g water
- 80 g green peppers, deseeded, diced (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1531 kJ / 366 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 28.7 g
Alternativní recepty
Chicken Saag
50 Min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Beef Madras
1h 30min
Quick Lamb Dhansak
45 Min
Lamb Korma
4 Std.
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Prawn Bhuna
30 Min
Lamb Keema with Peas
1 Std.
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5 min.
Lamb Rogan Josh
1h 45min