Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g onions, quartered
- 80 g vegetable oil
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 4 garlic cloves
- 2 fresh green chillies, halved, deseeded if desired
- 2 black cardamom pods, lightly crushed
- 4 cloves
- 1 cinnamon stick
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 600 g monkfish fillets, skinless, boneless, cut in pieces (3-4 cm)
- 160 g coconut cream
- 90 g water
- 25 g lime juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1743 kJ / 417 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 30.6 g
Alternativní recepty
Lamb Keema with Peas
1h
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Seafood Korma
40min
Prawn Curry
30min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Cape Malay Chicken Curry
1h
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 Min
Chicken Saag
50 Min
Prawn Bhuna
30min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5 min