Pain au cacao, pépites de chocolat et fève tonka

Pain au cacao, pépites de chocolat et fève tonka

4.4 10 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 7hod.
1 pièce

Suroviny

  • 500 g d'eau minérale et un peu pour la cuisson
  • 16 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 650 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 50 g de cacao en poudre non sucré
  • 1 fève tonka râpée
  • 40 g de sucre en poudre
  • 15 g de sel
  • 220 g de pépites de chocolat
    220 g de chocolat, haché grossièrement (voir "Variante(s)")

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Sodík 3945.1 mg
Protein 71.9 g
Kalorie 11603.5 kJ / 2773.3 kcal
Tuk 76 g
Vláknina 49.7 g
Nasycený tuk 41.8 g
Sacharidy 465.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...