Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla, en cuartos
- 500 g de jitomate, en trozos
- 30 g de aceite
- 2 cubos de caldo de pollo o de vegetales
- 600 g de pierna de cerdo, en cubos (3 x 3 cm)
- 2 hojas de laurel secas
- 400 g de calabaza, en cubos (2 x 2 cm)
- 200 g de elote desgranado, congelado o fresco o de lata (drenado)
- 2 chiles serranos, enteros, para dar un poco de picante (volitelně)
- sal, al gusto, sobre las calabazas y los elotes
- pimienta negra molida, al gusto, sobre las calabazas y los elotes
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1797.2 kJ / 429.6 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 94.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bisteces a la mexicana
30min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 min
Pastel azteca
1 godz. 20 min
Muslos de pollo en adobo con nopales TM6
45min
Salpicón de pollo
25min
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Tostadas de rajas con pollo
40min
Entomatadas de pollo
40min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Carne de res a la jardinera
40min
Pollo en salsa verde con nopales
40min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min