Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 uova
- 1000 g di acqua + q.b. per la cottura della pasta
- 100 g di cipollotto a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di vino bianco secco
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- 2 pizzichi di sale + q.b. per la cottura della pasta
- 160 g di pasta corta a piacere
- barba di finocchio q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2170.5 kJ / 519 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 864.1 mg
Alternativní recepty
Frittata di linguine
35min
Cous cous con sgombro e olive
30 min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Pasta fredda alla caprese
40 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Pasta tonno e olive
35min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 min
Pinsa radicchio speck e noci
28h
Pasta alla gricia
30 min