Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 cuori di merluzzo,
- 4 pomodorini ciliegia a metà
- 12 foglie di menta
- 120 g di cipolla rossa a listarelle
- sale q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cicoria
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco piccante
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 752.2 kJ / 179.8 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Cime di rapa stufate
55min
Cicorie stufate
35min
Contorno di spinaci
25min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Puntarelle alla romana
15min
Salmone all'arancia con agretti
40min
Carciofi trifolati
30min
Contorno di agretti
40min
Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti
3sa 45 dk
Salmone e carciofi al Varoma
55min