Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di funghi surgelati e decongelati
- 30 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 400 g di carne trita mista
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Salsa alle cipolle
- 300 g di cipolle dorate in otto spicchi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1797 kJ / 429.5 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 29.8 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 416.3 mg
Alternativní recepty
Polpettone in salsa di cipolle
1j
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1j
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1j 30 menit
Polpettone classico (TM6)
1 Std. 15 Min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Polpette di carne e melanzane
50 menit
Polpettone con salsa ai funghi
1j 30 menit
Funghi ripieni di salsiccia
40 min
Polpettone con crema di peperoni
55 Min
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1h 10 min
Polpettone zucca e spinaci
1 Std. 15 Min
Lasagne funghi e salsiccia
1 Std. 40 Min