Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di funghi surgelati e decongelati
- 30 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 400 g di carne trita mista
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Salsa alle cipolle
- 300 g di cipolle dorate in otto spicchi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1797 kJ / 429.5 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 29.8 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 416.3 mg
Alternativní recepty
Polpettone di pollo e zucca farcito
1h 30min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 Std.
Polpette alla rucola
40 min
Involtini di tacchino e speck con salsa ai funghi (Bimby Friend)
40 min
Costine di maiale in salsa barbecue
35 min
Polpettone con crema di peperoni
55 min
Polpettone con salsa ai funghi
1h 30min
Polpettone di carne con purè di patate e zucca (Bimby Friend)
1 Std. 5 Min
Polpettone in salsa di cipolle
1 Std.
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min
Lasagne funghi e salsiccia
1u. 40min