Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di funghi surgelati e decongelati
- 30 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 400 g di carne trita mista
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Salsa alle cipolle
- 300 g di cipolle dorate in otto spicchi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1797 kJ / 429.5 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 29.8 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 416.3 mg
Alternativní recepty
Polpette di ricotta al sugo
50min
Polpettone classico (TM6)
1h 15min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Lasagne funghi e salsiccia
1 godz. 40 min
Polpettone di pollo e zucca farcito
1h 30min
Costine di maiale in salsa barbecue
35 Min
Polpettone con salsa ai funghi
1h 30min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20 min
Rotolo ai piselli
50min
Involtini di lonza allo speck con carote e funghi e budino agli amaretti
1h 30min
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1h 10min
Polpettone mortadella e pistacchio
50min