Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di seitan a pezzi
- 50 g di noci sgusciate
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline
- 300 g di melanzane a cubetti (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 320 g di pasta secca tipo trofie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2075 kJ / 496 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 64.8 g
- Tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragù alla soia (vegan)
40min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30min
Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)
1h 40min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Riso Jasmine con crema di peperoni, olive e Feta
35min
Polpette di lenticchie e funghi con purè di cavolfiore
1h 25min
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Caserecce ai semi, uvetta e melanzane (vegan)
50min