Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno, a metà
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di pinoli
- 350 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolati
- 100 g di vino bianco secco
- 250 g di passata di pomodoro
- 60 g di olive taggiasche denocciolate
-
2 - 3
rametti di origano fresco, le foglioline
nebo 1 - 2 pizzichi di origano secco - 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo linguine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2575.5 kJ / 615.5 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 320 mg
Alternativní recepty
Tagliolini al radicchio rosso
30 Min
Pasta fredda alla norma
30 Min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 Min
Spaghetti alla checca
40 Min
Gramigna alla salsiccia
45 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min
Insalata nizzarda
30 Min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 Min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 Std.
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Paella veloce
40 Min
Spaghetti alla siciliana
30 Min