番茄蔬菜汤

番茄蔬菜汤

4.4 7 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 人份

Suroviny

  • 洋葱 切块
    200 克
  • 胡萝卜 切块
    70 克
  • 培根,任何种类 切条状(见要诀)
    100 克
  • 橄榄油
    15 克
  • 罐装番茄碎 (约1罐)
    400 克
  • 番茄汁 (约1罐)
    340 克
  • 600 克
  • 土豆 切块(3厘米)
    170 克
  • 玉米笋 切丁(2厘米)
    100 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 新鲜杏鲍菇 切小条(约2厘米)
    80 克
  • 羽衣甘蓝 去梗切丝
    50 克
  • 卷心菜 切丁
    100 克
  • 干辣椒碎 (volitelně)
    1 茶匙
    帕玛森奶酪粉, ,适量

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 264.1 mg
Protein 8.3 g
Kalorie 984.7 kJ / 235.6 kcal
Tuk 12.3 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 13.8 g
Sacharidy 24.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...