酸菜炒牛肉

酸菜炒牛肉

4.1 7 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
3 人份

Suroviny

  • 酸菜 泡酸菜,切片(见要诀)
    120 克
  • 25 克
  • 2 片
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 新鲜小米椒 切片
    1 根
  • 切段
    1 根
  • 牛里脊 切薄片
    200 克
  • 生抽
    5 克
  • 蚝油
    5 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 688.3 mg
Protein 23.2 g
Kalorie 1032.5 kJ / 247 kcal
Tuk 13.7 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sacharidy 8.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...