Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 克 酸菜 ,泡酸菜,切片(见要诀)
- 25 克 油
- 2 片 姜
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 1 根 新鲜小米椒 ,切片
- 1 根 葱 ,切段
- 200 克 牛里脊 ,切薄片
- 5 克 生抽
- 5 克 蚝油
- 2 - 3 克 糖 ,约½茶匙
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1032.5 kJ / 247 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 688.3 mg