酸菜炒牛肉
TM6 TM5 TM31

酸菜炒牛肉

4.3 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 120 克 酸菜 ,泡酸菜,切片(见要诀)
  • 25 克 油
  • 2 片 姜
  • 2 瓣 蒜头 ,切片
  • 1 根 新鲜小米椒 ,切片
  • 1 根 葱 ,切段
  • 200 克 牛里脊 ,切薄片
  • 5 克 生抽
  • 5 克 蚝油
  • 2 - 3 克 糖 ,约½茶匙

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1032.5 kJ / 247 kcal
Protein
23.2 g
Sacharidy
8.4 g
Tuk
13.7 g
Nasycený tuk
2.4 g
Vláknina
1.3 g
Sodík
688.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty