Zařízení & příslušenství
酸菜炒牛肉
Příprava 15min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
酸菜 泡酸菜,切片(见要诀)120 克
-
油25 克
-
姜2 片
-
蒜头 切片2 瓣
-
新鲜小米椒 切片1 根
-
葱 切段1 根
-
牛里脊 切薄片200 克
-
生抽5 克
-
蚝油5 克
-
糖 约½茶匙2 - 3 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
688.3 mg
Protein
23.2 g
Kalorie
1032.5 kJ /
247 kcal
Tuk
13.7 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sacharidy
8.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一日三餐
21 recepty/-ů
Čína
Čína