Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g água
- 6 c. chá de azeite
- 1000 g batata, casca vermelha cortada em pedaços (5 cm aprox.)
- 300 g caldo de carne líquido
- 4 ovos (embrulhados em película aderente)
- 1 c. sopa de mel
- 4 c. sopa de mostarda de Dijon
- 1 talo de aipo fatiado finamente
- 1 - 2 cornichons cortados em cubos pequenos
- 4 - 6 pés de cebolinho picado
- 2 pitadas de pimenta preta
- 2 pitadas de paprika
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1049.1 kJ / 250.7 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 287.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortilha de batata a vapor - TM6
45 Min
Iogurte grego na Varoma
13 Std.
Tisana de hortelã, erva-doce e limão
10 Min
Espetadas de frango na grelha com molho de cerveja
8 Std.
Cestos de batata com ovos e bacon
40 Min
Papelotes de frango com cogumelos e massa pérola com couve kale
1h 45min
Carne de porco caramelizada, bulgur e legumes a vapor
2 Std.
Amêndoa (Modo descascar)
5 Min
Bulgur com legumes e molho de cogumelos
40 Min
Alho em conserva
15 Min
Alho (Modo descascar)
5 Min
Calda de laranja e cravinho
35 Min