Kompatibilní verze
Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 pés de alecrim, só as folhas
- 1 perna de borrego (1500-2000 g aprox.)
- Sal q.b. p/ polvilhar
- Pimenta preta q.b. p/ polvilhar
- 4 dentes de alho cortados em rodelas
- Azeite q.b. p/ untar e regar
- 20 g folhas de hortelã
- 130 g vinagre de sidra
- 50 g açúcar
- 500 g água
- 1 cubo de caldo de legumes
- 800 g batata nova (cortada ao meio se for muito grande)
- 600 g abóbora-manteiga cortada em pedaços (2 cm)
-
300
g ervilhas de quebrar
nebo 200 g ervilhas congeladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2614 kJ / 624 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8h 30min
Canja de noodles
40min
Carne de porco assada com legumes e Minestrone
1h
Papelotes de frango com cogumelos e massa pérola com couve kale
1 Std. 45 Min
Frango à Malaio com coco
Žádné hodnocení
Caldeirada de polvo
1h
Bolo de iogurte e ameixa
50 Min
Lombo de porco com ameixa
13sa 30 dk
Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa
50 Min
Carapaus de escabeche
13h 20min
Bacalhau da alentejana
50 Min
Arroz selvagem com lombinho de porco e ameixa
45min