Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g mistura de legumes (aipo, cenoura, cebola, etc.), cortados em pedaços (ver dica)
- 2 pés de tomilho, só as folhas
- 40 g azeite, mais q.b. p/ selar
-
500
g ganso de vitela p/ assar, numa só peça
nebo 500 g carne de vaca s/ osso p/ assar, numa só peça - 150 g cogumelos Paris cortados em fatias
- 2 folhas de louro
-
25
g caldo de legumes caseiro
nebo 25 g caldo de carne caseiro - 25 g concentrado de tomate
- 80 g vinho tinto
- 80 g água
- Salsa q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1376.8 kJ / 344 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 75 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saltear carne de vaca em tiras
15min
Recheio de porco lento
5 Std. 30 Min
Puré de batata (Modo descascar)
35min
Menu para 6: Creme de cenoura e caril & gambas com arroz de açafrão
50 min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3h 55min
Rabo de boi
16h
Saltear frango em cubos
15min
Pasta de alho
20min
Ossobuco
5h 15min
Saltear frango em tiras
15min
Bochechas de porco lento
16h
Saltear carne de vaca em cubos (médio)
15min