Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g mistura de legumes (aipo, cenoura, cebola, etc.), cortados em pedaços (ver dica)
- 2 pés de tomilho, só as folhas
- 40 g azeite, mais q.b. p/ selar
-
500
g ganso de vitela p/ assar, numa só peça
nebo 500 g carne de vaca s/ osso p/ assar, numa só peça - 150 g cogumelos Paris cortados em fatias
- 2 folhas de louro
-
25
g caldo de legumes caseiro
nebo 25 g caldo de carne caseiro - 25 g concentrado de tomate
- 80 g vinho tinto
- 80 g água
- Salsa q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1376.8 kJ / 344 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 75 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saltear carne de vaca em tiras
15min
Alho (Modo descascar)
5min
Menu: Puré de legumes com almôndegas de frango e uvas e maçãs a vapor
1h 10min
Recheio de porco lento
5h 30min
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1h 40min
Ossobuco
5óra 15p
Nacos de vitela no pão
6h 30min
Saltear 300 g de cebola
20 min
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25min
Rabo de boi
16h
Empada de cozido à portuguesa
2 Std. 10 Min
Bochechas de porco lento
16h