Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos

Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos

4.8 21 rating
Příprava 20min.
Celkový 5hod. 20min.
4 doses

Suroviny

  • mistura de legumes (aipo, cenoura, cebola, etc.), cortados em pedaços (ver dica)
    100 g
  • tomilho só as folhas
    2 pés de
  • azeite mais q.b. p/ selar
    40 g
  • ganso de vitela p/ assar, numa só peça
    500 g
    500 g carne de vaca s/ osso, p/ assar, numa só peça
  • cogumelos Paris cortados em fatias
    150 g
  • folhas de louro
    2
  • caldo de legumes caseiro
    25 g
    25 g caldo de carne caseiro
  • concentrado de tomate
    25 g
  • vinho tinto
    80 g
  • água
    80 g
  • Salsa q.b. p/ servir

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 75 mg
Protein 27.8 g
Kalorie 1376.8 kJ / 344 kcal
Tuk 21.5 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 6.8 g
Sacharidy 8.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...