
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g mistura de legumes (aipo, cenoura, cebola, etc.), cortados em pedaços (ver dica)
- 2 pés de tomilho só as folhas
- 40 g azeite mais q.b. p/ selar
-
500
g ganso de vitela p/ assar, numa só peça
nebo 500 g carne de vaca s/ osso p/ assar, numa só peça - 150 g cogumelos Paris cortados em fatias
- 2 folhas de louro
-
25
g caldo de legumes caseiro
nebo 25 g caldo de carne caseiro - 25 g concentrado de tomate
- 80 g vinho tinto
- 80 g água
- Salsa q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 344 kcal / 1376.8 kJ
- Protein
- 27.8 g
- Tuk
- 21.5 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Sodík
- 75 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chips de legumes no forno - TM6
1hod. 45min
Menu: Puré de legumes com almôndegas de frango e uvas e maçãs a vapor
1hod. 10min
Alho (Modo descascar)
5min
Sopa de peixe XL
1hod. 5min
Peitos de frango pizzaiola com puré de batata e aipo
1hod.
Rabo de boi
16hod.
Menu: Carne guisada com bolinhos de pão a vapor; Mini cheesecakes
2hod. 10min
Caril de camarão com arroz basmati
35min
Bochechas de porco lento
16hod.
Molho de caramelo
1hod. 30min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3hod. 55min
Ossobuco
5hod. 15min