Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ c. sopa de salsa, só as folhas
- ¼ c. sopa de tomilho, fresco, só as folhas
- ½ c. chá de orégãos
- 1 dente de alho
- 30 g manteiga c/ sal à temperatura ambiente
- 2 tornedós (180-200 g cada aprox., 3 cm grossura)
- ½ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 2 folhas de louro
- 1850 g água
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1415.5 kJ / 1753 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coxas de galinha teriyaki
3h 5min
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2 Std. 20 Min
Espetadas de frango com molho de iogurte e kiwi
1 Std. 10 Min
Peito de peru com citrinos em sous-vide
3 Std. 30 Min
Rolos de frango em sous-vide com chimichurri e salada de aipo e maçã
2h 10min
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1 Std. 40 Min
Molho holandês
15 Min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2 Std. 20 Min
Lombinho com crosta de mostarda e coentros com puré de cenoura e batata-doce
45 Min
Peito de pato com molho de laranja
2 Std. 20 Min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1h 45min
Frango com mel e mostarda e puré de couve-flor
50 Min