Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Molho
- 150 g azeite
- 60 g vinagre
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
-
15
g xarope de ácer
nebo 10 g mel - 2 c. chá de manjericão, seco
- ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta preta
Carpaccio de beterraba
- 800 g beterraba crua cortada em metades
- 1100 g água
- 1 c. chá de azeite
- 50 - 80 g rúcula
- 230 g queijo burrata cortado em pedaços
- 2 c. sopa de romã
- 2 c. sopa de noz pecan cortada em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1296 kJ / 309 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 419.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Shakshuka com pimento amarelo e abacate
25 Min
Risoto de cogumelos com tofu tostado
Žádné hodnocení
Sopa de cenoura, tangerina e gengibre
Žádné hodnocení
Frango satay com abóbora, brócolos e espelta
50min
Korma de couve-flor
2h 20min
Salada de folhas com figo, queijo feta, amêndoas e redução de balsâmico
25 Min
Ricota
1óra 45p
Gaspacho
10 min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2 Std. 15 Min
Guacamole
5 min
Tartar de salmão
10 min
Focaccia de alecrim sem glúten
1h 20min