Carpaccio de beterraba com burrata (Modo descascar)

4.3 4 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
8 doses

Suroviny

Molho
  • azeite
    150 g
  • vinagre
    60 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    30 g
  • mostarda de Dijon
    1 c. chá de
  • xarope de ácer
    15 g
    10 g mel
  • manjericão, seco
    2 c. chá de
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    2 pitadas de
Carpaccio de beterraba
  • beterraba crua cortada em metades
    800 g
  • água
    1100 g
  • azeite
    1 c. chá de
  • rúcula
    50 - 80 g
  • queijo burrata cortado em pedaços
    230 g
  • romã (volitelně)
    2 c. sopa de
  • noz pecan (volitelně) cortada em pedaços
    2 c. sopa de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 419.1 mg
Protein 8.3 g
Kalorie 1296 kJ / 309 kcal
Tuk 25.9 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 6.8 g
Sacharidy 12.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...