Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Molho
- 150 g azeite
- 60 g vinagre
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
-
15
g xarope de ácer
nebo 10 g mel - 2 c. chá de manjericão, seco
- ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta preta
Carpaccio de beterraba
- 800 g beterraba crua cortada em metades
- 1100 g água
- 1 c. chá de azeite
- 50 - 80 g rúcula
- 230 g queijo burrata cortado em pedaços
- 2 c. sopa de romã
- 2 c. sopa de noz pecan cortada em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1296 kJ / 309 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 419.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Granola de Castanhas
50 Min
Buddha bowl com tempeh e molho de amendoim
1 Std.
Menu: Ratatouille, legumes com grão e ovos e molho de espargos
1 Std.
Piza fantasmagórica
1h 45 min.
Fajitas de bacalhau com pasta de grão-de-bico
Žádné hodnocení
Tacos de peixe com agrião
25 Min
Gaspacho
30 Min
Ilhas flutuantes
40 Min
Coleslaw
10 Min
Zabaione
15 Min
Salada de bulgur com romã
50 Min
Tarta de queso "La Viña"
2 Std.