Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 clous de girofle
- 1 oignon, coupé en quatre
- 4 carottes, en tronçons
- 4 navets, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 bouquet garni
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 l de bouillon de légumes
- ½ chou vert frisé
- 4 pommes de terre
- 4 saucisses végétariennes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 456 kJ / 108 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Fondue de poireaux au curry et noix de pétoncle
55 Min
Couscous aux légumes
40 Min
Ratatouille
40 Min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 Min
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40 Min
Gratin de choux de Bruxelles, maïs et lardons
55 Min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 Min
Pot-au-feu de légumes
55 Min
Carottes Vichy
35 Min
Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy
1h 45 min.
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 Std.
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30 Min