Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais, équeutés, et un peu pour la finition
- 200 g d'oignons, en quartiers
- 30 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 250 g de poivron rouge, en lamelles
- 200 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- du poivre moulu
- 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes
- 650 g de pommes de terre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1583 kJ / 377 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Tajine de calamar aux poivrons
45 min
Papillote de merlan et semoule de légumes
25min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1h
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Merlu vapeur à la tomate et pommes de terre
50min
Tajine de lotte et de légumes au safran
1h 5min
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
35min
Tajine de poissons au curry
45 min
Lotte crémeuse au safran
3 Std. 35 Min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 min
Cabillaud au chorizo
35min