Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais, équeutés, et un peu pour la finition
- 200 g d'oignons, en quartiers
- 30 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 250 g de poivron rouge, en lamelles
- 200 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- du poivre moulu
- 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes
- 650 g de pommes de terre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1583 kJ / 377 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Côtes de veau à la provençale
30 Min
Homard rôti et sauce au cidre
45 Min
Côtes de porc au thé, légumes et riz vapeur
1 Std. 50 Min
Homard rôti et sauce au cidre
45 Min
Tajine de poissons au curry
45 Min
Amuse-bouche de courgette et pommes de terre au thon et roquette
45 Min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 Min
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Žádné hodnocení
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3 Std.
Rouelle de veau aux carottes
50 Min
Tajine de calamar aux poivrons
45 Min
Merlu vapeur à la tomate et pommes de terre
50 Min