Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais, équeutés, et un peu pour la finition
- 200 g d'oignons, en quartiers
- 30 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 250 g de poivron rouge, en lamelles
- 200 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- du poivre moulu
- 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes
- 650 g de pommes de terre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1583 kJ / 377 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Osso-buco de lotte
45min
Côtes de veau à la provençale
30min
Pintade farcie avec Betty
2h
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 Std. 20 Min
Lotte à la provençale
50min
Lotte crémeuse au safran
3h 35 min
Souris d'agneau
1 Std. 15 Min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1h
Cabillaud à la sauce tomate
30min
Lotte vapeur façon tajine
1 godz. 45 min