Églefin, beurre nantais et petits légumes

Églefin, beurre nantais et petits légumes

4.4 58 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • 100 g d'échalotes
  • 20 g de vinaigre de vin
  • 300 g d'eau
  • 100 g de vin blanc
  • 300 g de carottes coupées en julienne
  • 300 g de poireaux coupés en julienne
  • 600 g de filets d'églefin
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g de choux de Bruxelles coupés en deux
  • 10 g de crème liquide 35% m.g.
  • 250 g de beurre coupé en morceaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 350 mg
Protein 32.8 g
Kalorie 2848.3 kJ / 685.8 kcal
Tuk 54.5 g
Vláknina 9 g
Nasycený tuk 33.8 g
Sacharidy 14.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...