Kompatibilní verze
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Protein
- 48.4 g
- Sacharidy
- 51.9 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 2525.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Couscous met lam en groenten
50 min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Tunesische Chorba
45 min
Duitse brunch
1u. 15min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Žádné hodnocení
Slowcooken kalfsstoofpot
2u. 10min
Havermoutrepen met kaas
45 min
Aardappelkoekjes
45 min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Turkse moussaka
1u. 10min