
Kompatibilní verze
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie enkel de bladeren
- 800 g water en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 533.2 kcal / 2231 kJ
- Protein
- 48.4 g
- Tuk
- 15.9 g
- Sacharidy
- 51.9 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Sodík
- 2525.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Zomerse pastasalade
30min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Žádné hodnocení
Zalm met venkel
40min
Scandinavische hamburger
4hod. 10min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1hod. 40min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1hod. 10min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1hod.
Slowcooken kalfsstoofpot
2hod. 10min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Pudding met aardbei en peer
Žádné hodnocení
Koffiedessert
15min