Kompatibilní verze
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Protein
- 48.4 g
- Sacharidy
- 51.9 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 2525.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lactosevrije warme chocolademelk
Žádné hodnocení
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Penne met mosselen
1h 5min
Couscous met lam en groenten
50 min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 godz.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Žádné hodnocení
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Gembersoep met rode paprika
50 min