
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1550 g water
- 400 g wortelen ongeschild, in stukken (4 cm)
- 250 g jasmijnrijst
- 200 g verse champignons gehalveerd
- 150 g broccoli in roosjes
- 1 teentje knoflook
- 20 g plantaardige olie
- 100 g pindakaas
- 10 g suiker
- 30 g sojasaus
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 10 g sesamolie
- 150 g rode paprika in dunne schijfjes (± 0,5 x 5 cm)
- 50 g lente-uien in stukken (3 cm)
- 150 g geroosterd en gezouten cashewnoten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 755.2 kcal / 3159.9 kJ
- Protein
- 20.5 g
- Tuk
- 38.9 g
- Sacharidy
- 88.1 g
- Vláknina
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Sodík
- 762.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Broccoli-ham omelet
35min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Roerbak met aubergines en kofu
Žádné hodnocení
Zoetzure dhal
Žádné hodnocení
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13hod. 30min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Gebakken buns
Žádné hodnocení
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Snelle regenboogsalade
10min