Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 30 g di uvetta
- 30 g di gherigli di noci
- 50 g di mandorle pelate
- 50 g di zucchero
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 362 kJ / 87 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 12.7 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 1.8 mg
Alternativní recepty
Minestra saporita di riso e legumi
40 Min
Mesciua spezzina
1h
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 Min
Minestra imperiale tricolore
1 godz. 30 min
Baguette con ciccioli
5 Std.
Brunelle
2 godz.
Lasagna radicchio e salsiccia
2 godz.
Zavata carsolina
5 Std.
Plumcake all'arancia
1h
Plumcake colomba di Pasqua
2 godz.
Salame di cioccolato al caffè
3 godz. 30 min
Biscotti alle nocciole e crema gianduia (senza uova)
1 godz. 30 min